Nieuws

GroenLinks Raalte steunt inwoners Ceintuurbaan

Het baart GroenLinks zorgen dat er al jarenlang door weggebruikers veel te hard wordt gereden op de Ceintuurbaan in Raalte. Zeventig kilometer per uur op een weg waar vaak schoolgaande kinderen fietsen is onacceptabel.

 

Lees verder

De Grootste Kantine van Nederland

Op 9 september reizen we samen met Groenlinks Zwolle met een grote groep naar de Grootste Kantine van Nederland. Om kabinet Rutte-3 te laten horen: tot hier en niet verder. Voor meer waardering. Minder administratie. Meer vertrouwen. Minder werkdruk.

Lees verder

Nieuwsbrief 24 april 2018 GroenLinks Raalte

In de afgelopen verkiezingscampagne kregen we vaak te horen: “Ja, maar jullie zijn GroenLinks, jullie zijn geen lokale partij”. Wij zijn als GroenLinks Raalte gewoon een lokale partij met een landelijk netwerk. Wij zijn er namelijk naast de inwoners van Raalte ook voor de inwoners van Broekland, Heeten, Heino, Lierderholthuus, Nieuw-Heeten, Mariënheem, Raalte, Luttenberg en Laag Zuthem.

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?!

Wil je op de hoogte blijven van wat GroenLinks Raalte voor u als inwoner van de gemeente Raalte doet? En wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van GroenLinks Raalte? Dat kan!

Lees verder

Snelfietsroute Deventer-Raalte kansrijk

Fietspad Ganzeweide Ede

Naar aanleiding van publicaties in de media heeft GroenLinks-Statenlid Kees Slingerland vragen gesteld aan Gedeputeerde Staten (GS) van Overijssel. Uit de antwoorden blijkt duidelijk dat als de drie betrokken partijen, de gemeentes Deventer en Raalte en de Provincie, hun beste beentje voorzetten de fietssnelroute Raalte-Deventer er op middellange termijn kan komen.

Lees verder

Pagina's